Referenser - vad tycker JOBIs kunder?

Tack vare nöjda kunder har JOBI firat 30 år på arbetsskomarknaden.
Sedan starten 1985 har hundratusentals skovisningar hållits på svenska arbetsplatser, inom framförallt vård, skola och omsorg.
Här följer några ord om JOBI, från både privatpersoner och företag:

Meta, Helsingborg, 151123:
"Tack Jobi för att vi får hjälp med att prova ut jättesköna jobbskor varje säsong! Rätt skor till varje avdelning. Snabbt, lätt, bra priser och bekvämt. Såå guld värt!" 

Nadia Engström, Åkersberga, 150408:
"Vill tacka för den fantastiska servicen ni har, STORT TACK! Jag har haft två par skor som har gått sönder och skickat tillbaka och fått nya redan efter ca en vecka , inget ifrågasättande eller annat. Helt fantastiskt , kommer absolut att rekommendera JOBI till alla som vill höra på!" 

Sofia, Handen, 150204:
Hej! Ville bara säga stort tack för kanon service och underbart bemötande i kontakten med er. Leveransen på nästan mindre än 24 timmar. Bra jobbat. Jag kommer beställa från er igen garanterat. Sofia Nämming jättenöjd kund.

Henrik, Tidaholm, 141003:
"Hej igen, vill bara tacka för ett riktigt proffsigt och bra kundbemötande! Fick retursedeln snabbt och nu har jag redan ett par ersättningsskor. Sånt skaffar trogna kunder och bra omdömen. Med vänlig hälsning, Henrik."

Samantha Wiberg, Malmö, 140827:
"Beställningarna via JOBI har alltid gått smidigt!"

Patric Sjöberg, lagerchef hos Haribo, Helsingborg:
"Skorna är mycket prisvärda jämfört med andra märken och man trivs i dem. Peter som brukar komma hit (en av Jobis skyddsskorepresentanter) är kunnig och har hjälpt oss att hitta rätt. Peter har också rekommenderat att vi skall ha två skor var och vi märker att det är bra att ha ombytesskor. Det sparar både skorna och fötterna. Servicen är hög och vi trivs med både skor och priser."

Eva, Karskrona:
"Jag är en trogen Jobikund och vet att jag får kvalitetsskor, med mycket bra passform och komfort. Köper varje år ett antal Jobiskor och är alltid lika nöjd. Bra passform, snygga, hållbara, fotriktiga, bra service med bytesrätt. Provning på och sedan leverans till jobbet och jag kan dela upp betalningen."

Helén Jonasson:
"Jag använder Jobiskor på jobbet och hemma, utomhus och inomhus, året om. De är sköna snygga och det enda alternativet för  att skona rygg och fötter."

Anette, Malmö:
"Jag upptäckte jobi och footsoul, går nu på moln. Man väntar med spänd förväntan på varje besök av representanten för jobi skor. En lyx som man måste ha i sitt liv."

Teres, Mellansel:
"Inte behöver jag kosta på mej nya skor, jag går helst i foppatofflor. Det var tills dagen jag fick hälsporre och insåg vilken skillnad skor från jobi kan göra."  

Birgitta, arbetsterapin, Mora lasarett:
"Jag har köpt mina arbetsskor på Jobi och har sedan dess aldrig känt av ond rygg eller onda fötter. Det är helt fantastiskt. Jag har många års erfarenhet av arbetsskor, men mina WEB-sandaler som jag valde hos Jobi är helt outstanding. De har bra kvalitet till bra pris, är lätta att ta på och lätta att bära. De har helt enkelt allt!"

Åsa Eklöf, lärare Bjärnums skola:
"Jag är lärare och står och går mycket i mitt arbete. För något år sedan märkte jag att jag började få ont i höfterna. Jag har ofta kjol eller klänning på jobbet så det är snyggt med stövlar till. Men när smärtan kom kunde jag inte längre klä mig som jag ville eftersom jag var tvungen att ha jympaskor (inte så snyggt till klänning) om jag inte skulle få ont. Men så provade jag Jobis footsoul stövlar. Helt underbara! Jag har haft dem varenda dag sedan i höstas och har inte ont längre. Dessutom kan jag åter klä mig i kjol och klänning."